Flytt.

PulpFic förlag håller som bäst på att flytta. Ja inte hus och hem men vår sajt ska nu få ett nytt fint hem här på wordpress. Men även om vi slipper packa kartonger och vira in porslin i tidningspapper, så måste vi få koll på att alla texter, bilder och annat inte hamnar på villovägar. Vi måste se till att alla mail blir vidarebefodrade till en ny inkorg och allt blir avslutat i tid.

Det här beslutet har legat i luften länge, men som mn är så vill man ge folk en chans. Men när man trots påpekanden om mail som kommit bort med beställningar och order, när text försvinner liksom bilder och annat, ja då blir det inte hållbart längre. Vi måste ju kunna leverera bra tjänster till våra kunder och beställningar av böcker. Droppen kom när vi insåg att man inte kunde klistra in text med å,ä och ö på sidan. Utan man fick sitta och ändra alla ord med dessa bokstäver i för hand. Tidskrävande som man nu ska ha en följetong på hemsidan. Och detta sitter vi och betalar dyra pengar för. Aldrig i livet. Betalar man för en tjänst ska det bara fungera.

Så här är vi nu. En ny hemsida håller på att byggas upp. Jag måste lära mig alla nya funktioner och eftersom jag börjar bli till åren kommen så är detta inte lätt. Men skam den som ger sig. Även gamla hundar kan lära sig sitta, det tar bara lite längre tid. Så märker ni några fel så hör av er snälla så jag kan rätta till dem.

Så välkomna till vår ny sida, hoppas ni ska trivas.

/Fridens liljor på er

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: