Lite information

Den nya hemsidan börjar ta form efter en del fula ord och tandagnissel. Jag är inget datasnille direkt. Jag jobbar lite mer med trial and error metoden. Sedan glömmer jag snabbt bort hur jag kom fram till hur jag lyckades få till den där bilden eller texten på rätt ställe. Ja lite så är det.Det är inte lätt men kul att det ändå, trots total avsaknad av wordpress kunskap, blir bra. Vad tycker ni?

Del två i vår följetong ”Jagad” av S. Penazza, ligger nu uppe också och denna gång slapp vi sitta och ändra varje ord som innehöll å,ä och ö. På gamla hemsidan byttes dessa bokstäver ut till #%*¤ typ och man blev inte bara trött utan rejält vansinnig på det. Men nu när vi fick texten från vår Penazza så gick det hur smidigt som helst att klistra in på sidan. Så nu kan ni läsa den spännande fortsättningen.

Våra pristagare i tävlingen ”Från bokidé till folkets röst” jobbar vidare med sina manus. Vill ni läsa mer om dem så kolla in våra ”Författarpresentationer” under länkar har vi lagt ut länkar till deras hemsidor, bloggar och FB-sidor, ifall ni vill veta ännu mer om dem.

När det gäller kurserna så är vi snart på gång med dem. I första svängen kommer de bara finnas som nätbaserade men vi hoppas kunna erbjuda fysiska kurser lite längre fram.

Lite inflyttningsfest kommer vi att ha när allt är klart och kommer fira med lite oslagbara erbjudanden och lite roliga tävlingar, så håll koll här på sidan så ni inte missar nåt.

Fridens liljor på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: