Berättarrösten

Ja nu ligger antologin ”Väsen” ute hos bokhandlarna på webben. Missa inte att läsa den. Tre olika berättelser från tre fantastika författare.                                          I kursen att skriva Pulp Fiction tar jag upp det här att hitta sin berättarröst.                     Antologin ”Väsen” är ett utmärkt exempel på tre unika berättarröster helt olika varandra. Bergenheim, Cras och Penazza, har alla sin egna berättarröst och det är det jag tycker att man ska sträva efter som författare.                                                             I kursen ”Lär dig skriva Pulp Fiction” ger jag handfasta tips om hur du också kan hitta din unika röst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: