Jultävling, Instagram och duktiga författare.

Nu är det snart julafton. Tiden tickar på i faslig fart när man har roligt. Jag hoppas på att ni klurar på några bra inledningar till jultävlingen. Missa inte chansen att va med och tävla om en plats i vår skrivkurs ”Lär dig skriva Pulp Fiction”  In och läs hur du ska göra. Julafton är sista dagen för att lämna ditt tävlingsbidrag och när du gjort det kan du luta dig tillbaka och njuta av julefriden. 

Nu har vi även fått igång ett konto på Instagram. Sök på pulpficforlag så hittar ni oss. 

Våra pristagare i tävlingen ”Från bokidé till folkets röst” kämpar på med sina manus. Det här med att skriva är kul men när det är dags för redigering efter min hårda feedback- ja det kan inte va lätt. Men de är alla enastående som orkar med mig. Jo jag kan vara både tjatig och påfrestande men jag vet också att de är duktiga så lite får de tåla att jag pressar. 😉 Det kommer att bli tre fantastiska böcker som ni kommer kunna läsa till hösten 2018.

Nä nu ska jag sluta babbla och istället önska er alla en riktigt GOD JUL 🎄🎅  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: