GDPR

Angående GDPR som träder i kraft så vill PulpFic förlag och Viberg förlag meddela att förlagen Aldrig skickar ut direktreklam och har heller inget register över kunder som köpt böcker av förlagen då detta går via nätbokhadlarna och publit.com. Förlagen kan aldrig se vem som köpt böcker.
Förlaget sparar bara kontaktuppgifter till de som förlaget ingår avtal med eller har samarbete med på något sätt.
De kontaktuppgifter vi får in från er som skickar in manus stannar hos förlaget och lämnas aldrig vidare och används inte heller för marknadsföringssyfte. Du som någon gång skickat in manus till oss och inte har avtal med oss kan på begäran få sina kontaktuppgifter borttagna.
Med vänliga hälsningar
Viberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: