Konsten att skriva Pulp Fiction

Ja, här sitter jag bakom fördragna gardiner medan sommarvärmen formligen slår alla rekord utanför. Håller på med det näst intill omöjliga -att redigera min egen bok ”Konsten att skriva Pulp Fiction”

Egentligen handlar den inte helt och bara om Pulp Fiction litteratur utan det finns många tips och trix som är användbara oavsett om man skriver Pulp Fiction eller annan form av litteratur. Eller om man kört fast och behöver eller vill komma igång med sitt skrivande. Övningarna och tipsen jag tagit med är många och går att variera så jag hoppas på att ni kommer få bra hjälp av dem.

Men tillbaka till det här med redigeringen. Det är skitsvårt att fixa sin egen text. Nästan så till den grad att man till slut tänker ” Äh va fan, de fattar.”

Men inte nog med att alla bokstäver ska vara på rätt plats så måste ju även fakta stämma. Man kollar och dubbelkollar och trippelkollar. Men sedan är det ju mycket av mina egna slutsatser som står där också, så allt är inte rent vetenskapligt nedklottrat av någon stor filosof.

Men, men det här är en bok för dig som vill lära dig konsten att skriva Pulp Fiction och den typen av litteratur ska inte redigeras sönder. Det är ju det som är charmen med hela grejen. Så jag säger bara ” Äh va fan! Ni fattar” och går sedan ut och njuter lite av solen och värmen.

Fridens liljor!

/Viberg

3 kommentarer på “Konsten att skriva Pulp Fiction

Add yours

  1. Hej! Jag undrar om boken ovanför. Är tipsen för att skriva barnböcker eller mer för äldre målgrupp?

    Mvh Jesper

    Gilla

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑