Hettan, denna hetta.

Landet står i brand och torkan fortsätter. Inget regn i sikte trist nog. Jag är ingen vän av hettan och gassande sommarsol så jag håller mig inomhus. Kommer garanterat vara blekast på jobbet igen när man väl kommer tillbaka. Men det är väl ändå tur att jag inte spenderar mina ”lediga” timmar på stranden, då skulle förlagen ligga nere helt under semestern och så kan man inte ha det.

Två ting som också är glödheta är ”Akvarieflickan” av Johan Cederholm och ”EXEM” av Kristoffer Cras. Dessa böcker som började som en bokidé och som nu är klara och satta till pocket. Ett svettigt arbete under ett år är nu klart. Cras och Cederholm är två författare som vet hur man ska fånga in läsaren med sina spännande manus och höga tempo. Så vad ni än gör så missa inte dessa böcker som utkommer den 10 aug -18. Kommer att finnas i web shopen och hos nätbokhandlarna.

Ett annat hett tips är att det startar en ny omgång av kursen: Konsten att skriva Pulp Fiction”, den 1sep-18. Anmälan görs via Studieförbundet Vuxenskolan http://www.sv.se.

Ja, nu känner jag mig extra varm så nu får jag lov att inta sängläge under det öppna fönstret.

Fridens liljor på er!

/Viberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: