3 dagar kvar

Ja tiden går fort när man har roligt…eller stressigt. Tre dagar återstår innan PulpFic förlag ska visa upp sig på bokmässan i Töreboda.

Vikskärmen som jag beställde var ganska illa däran av ovarsam hantering av posten. 😒 men jag har försökt fixa till den med lite färg. Resultatet blev väl …nja sisådär okej- det-funkar bra. Belysningen i form av billigt inköpta glödlampor på tråd och egengjorda broschyrer av kommande böcker.

Allt känns lite- ja …Pulp men det är ju så det ska vara. Inte helt perfekt. Inte finkultur utan rått och rakt på sak. Så kanske är allt i sin ordning ändå…ja men så var det en liten detalj till. Böckerna jag beställt har fortfarande inte dykt upp. Men det är ju tre dar kvar så varför oroa sig när man kan känna SKRIK OCH PANIK istället. 😱

Fridens liljor på er!

/Viberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: