Ett nytt magazine och en ny bok!

PF Magazinecopy majNär jag får en idé som spirar och sedan blommar ut till något genialt (enligt mig själv) så måste jag bara genomföra det. Inte mycket till planering utan jag kör på bara och hoppas på det bästa. Nja nästan i alla fall. Lite planering är ju alltid bra.
Så var det med PulpFic Magazine. En litet frö grodde och PANG första nr var ute i etern för allas beskådan.
Tanken var  att göra ett Pulp fiction magazine som på den tiden då det begav sig. Flashig framsida och lite mer lågmäld insida med noveller följetong och lite annat smått och gott.
Upplägget ska vara att den är tillgänglig för den breda massan. Alla ska kunna läsa den och därför valde jag PDF-formatet. Visst fanns det fina coola webtidningsmallar med bläddringsbara sidor och hela paketet, men jag vill att tidningen ska vara gratis för läsaren. Den ska vara underhållande och det ska finnas en möjlighet att DU som skriver ska få en chans att bli läst.
Att skapa ett magazine är lite en vinglig resa. Man ska ha material till kommande nummer och man ska komma på roliga och intressanta artiklar på ämnet Pulp Fiction genren.
Boktitlar och dess svenska översättning var det som slog mig som ett inslag i magazinet. Det finns många och har DU tips så e-posta mig gärna.
Har du en novell som du skulle vilja få publicerad så tveka inte att skicka in – men det ska vara i Pulp fiction anda.
Det jag hoppas på är att magazinet ska ges ut i många nr framöver men DU är viktig i detta.
Blir magazinet välbesökt och får många läsare så finns en chans att andra kanske vill annonsera och DÅ finns en möjlighet att kunna få lite honorar för sina alster som blir publicerad i magazinet. Så sprid att PulpFic Magazine finns så att det blir många som läser den.

Ja, många järn i elden har jag och inte nog med detta (- herre gud va hon ska hålla på)
Inom en väldigt snar framtid så släpper jag boken ”Konsten att skriva Pulp Fiction” En handbok med många tips och om hur du ska skriva för bli en äkta Pulp Fiction författare.
Boken kommer även ingå som kursmaterial i webkursen ”Lär dig skriva Pulp Fiction”
Jag kommer att ha samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan när det gäller kurserna framöver och mer info kommer finnas här på hemsidan när allt är klart.

Det var allt för denna gång och du glöm inte att vara med i romantävlingen 2018! All info finns i PulpFic Magazine nr 1

Fridens liljor på er alla PulpFic diggare
/Viberg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: